CGT DENUNCIA EPIDEMIA EN TMB

Epidemia:

    Enfermedad que ataca a un gran número de personas  en un mismo lugar y durante un período de tiempo.

 

  Al centre de treball del CON del Triangle pertanyent a  Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), s’hi troba el Centre de Control de Bus (CCB), 10 anys dels primers casos de l’epidèmia de lipoatròfia semicircular a treballadors que desenvolupen la seva tasca laboral en aquest lloc de treball, actualment detectats 41 casos i 28 trastorns actuals, afegint

dos casos mes detectats aquest passat mes de Març 2019, segons dades ja reconegudes per la empresa en els Comitès de Seguretat i Salut.

  Tot i múltiples modificacions que ha efectuat l’empresa queda palès que la patologia causada en aquest entorn laboral segueix evident, dos casos nous fa pocs dies.

   En assemblea de Comandaments d’Explotació menyspreada per part de varies seccions sindicals es ratifica que es posarà denuncia a inspecció de treball així ho acorda representants de CGT i ACAT, decidint contactar amb les altres seccions sindicals per actuar amb unitat. ACAT finalment aquesta setmana comunica a CGT que necessita setmanes per a buscar acords i altres seccions mostren suport per correus i a viva veu sense concretar res i s’indignen indicant que ho te que fer el Comitè de Seguretat i Salut.

  Prou llargues i divagacions, CGT va acordar en assemblea pròpia prendre la iniciativa si no hi havia unitat sindical. Dit i fet.

  Ara a demostrar la unitat, menys paraules, passeu passeu a Inspecció de Treball amb les vostres denuncies i argumentari propi a donar el suport als treballadors en front la epidèmia encara vigent que els exposa, o tot quedarà en un recolzament al aire de paraula ...?

(enllaç extracte denuncia)