En la nostra dinàmica de rotació i corresponsabilitat, l’Àlvaro i l’Elisenda vam assistir, el 12/5/21, a una altra reunió extraordinària de CNPI, es veu que el bluf d’intentar pressionar-nos donant l’enquesta per tancada el 7 de maig, com a resposta a la nostra carta enviada a tot quisqui d’aquesta comissió, no els ha funcionat, i aquell tic tac del rellotge que mencionava a l’article anterior, es veu que ara està pressionat a la Direcció de TB.

En un gest conciliador, TB ens va cedir unes hores i un espai abans de la reunió per què RT acabem d’estudiar, treballar i negociar l’enquesta, allò que va interrompre el Focus Grup, recordeu? Ho vam aprofitar per establir algunes estratègies i enllestir una proposta conjunta de TOTS ELS SINDICATS de la comissió.

Ara que per fi tenim una secretària d’actes, vam començar modificant i signant les actes del 21/4/21 i del 28/4/21, i ens van passar infructuosament, com per “despiste”, la del 23/3/21 que ja ens havíem negat a signar tal i com estava. Esperem que a partir d’ara les actes siguin un reflex del què passa a les reunions i no un altre element de negociació.

A la reunió no hi van assistir ni les persones amb capacitat de decisió que sol·licitàvem a la carta, ni representants de la Consultoria MiT, així que un cop debatuda la proposta, quedem a l’espera una contraproposta d’enquesta de RD consensuada amb la consultora. La nostra aprovació dependrà de la contraproposta, òbviament, però també estarà supeditada a què l’enquesta es realitzi en jornada laboral i l’equiparació a les condicions que ja tenen a TB les negociacions de convenis col·lectius. Després de l’enquesta vindrà l’anàlisi del Registre Retributiu desagregat per sexes, i ja els prevenim que això no es podrà fer en unes horetes.

Salut, Sororitat i Igualtat