17/03/2022

Comissió d’Administració 14 03 2022

Por Admin 3

El 14 de març ens convoca la Direcció a una altra Comissió d’Administració, des de la negociació del conveni col·lectiu s’emplaça a traslladar el treball de les diverses comissions a la taula de negociació, així que com cal tancar temes, ens convoquen per Oficina de Centre i per al Nou Pacte de Comandaments.

Després de dues propostes per l’Oficina de Centre, una el 23 de novembre i l’altre el 13 de gener, la direcció va demanar la col·laboració dels sindicats per continuar treballant en una reorganització global d’Oficina de Centre. Tot i haver-nos reunit tots els sindicats amb el personal implicat el 7 de març, al final només acaba sortint un grapat de reivindicacions econòmiques al que la CGT no ens hi sumem.

Des de la CGT considerem més raonable una revalorització dels col·lectius que, entre l’impuls de la representació de la direcció, la implicació tant dels Agents de Centre com dels Tècnics Polivalents i incloent la reivindicació al conveni col·lectiu, els permetin pujar de nivell salarial. D’entrada, només cal adonar-nos que de forma habitual, tots dos col·lectius es troben que han de resoldre tota mena d’incidències i demandes en trobar-se sols a les cotxeres, suplint sovint feines de categoria salarial superior.

Per altra banda, amb una mirada a la descripció dels llocs de treball, es pot comprovar que la feina va molt més enllà que recollir cartons horaris i fer quadres de serveis. Tots dos col·lectius han demostrat fins ara el compromís d’aprenentatge i evolució, només cal assegurar que es facin els cursos, formacions i capacitacions necessaris per mantenir i assolir les funcions requerides.

La representació de la direcció, en veure’s encallada una altra vegada en aquest punt, ens proposa fer una mesa tècnica de treball per mirar d’avançar, d’una banda, una petita representació de la direcció amb el Sr. Julio Mejia al capdavant i de l’altra una persona per cada sindicat.

Tot i l’ambiciós ordre del dia i preveient la mateixa dificultat d’apropament de posicions en el Nou Pacte de Comandaments, ja d’entrada es proposa una altra mesa tècnica amb aquest col·lectiu.

Ambdues taules no tenen una data fixada pel seu inici, però sí el compromís per part de l’empresa d’encetar-les al més aviat possible.

Abans d’acabar, des de la CGT demanem que en el moment d’arribar a qualsevol preacord, es validi mitjançant votacions entre el personal afectat, algunes veus consideren que si ja els han votat com a representants no tenen per què revalidar les seves decisions amb urnes, debat que s’acaba en quant demanem que consti en acta, aleshores sí, totes les seccions sindicals hi estan d’acord.

Salut i lluita.