30/12/2021

LAIA BONET, PRESIDENTA DE TMB, HA DE SER DESTITUÏDA DEL SEU CÀRREC DE MANERA FULMINANT.

Por Admin 1

30/12/2021

Les acusacions sense proves i el linxament públic que ha sofert un conductor, afiliat a la secció sindical de CGT, com a conseqüència d’un twitter posat a la xarxa per una mare que denunciava uns fets que ara s’han pogut demostrar que no van succeir, han ocasionat un enorme mal moral al nostre company que ha pogut suportar gràcies al suport i la solidaritat de la seva família, amistats i companys/as de TMB, que coneixedors del que és l’ofici de conductor d’autobusos, hem cregut en el seu relat dels fets des del primer moment.
Lluny del principi de presumpció de innocència, diversos membres de la classe política catalana, amb la presidenta de TMB entre elles, s’han dedicat a fer públics missatges, que aquí reproduïm alguns d’ells abans que els esborrin, que demostren el seu desconeixement del nostre ofici, i el que és pitjor, sentencien directament a un treballador, per al que arriben a demanar fins i tot presó cautelar, que l’única cosa que ha fet, com ara s’ha demostrat, va ser complir amb professionalitat amb el seu ofici de conductor.

Laia Bonet PSC (Presidenta de TMB).
…No permetrem que un fet similar torni a passar al transport públic de la ciutat.

Elsa Artadi Junts per Catalunya (Regidora ajuntament de Barcelona).

…Cal identificar i expedientar aquesta persona de manera immediata. I seria útil que hi hagués una denuncia als Mossos. Els fets son gravíssims.

Josep Lluis Alay.
…Les nostres filles no poden viatjar segures en un autobús de TMB…

Assumpta Farran ERC (consellera de Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya).
…la inseguretat és de tal magnitud que posa en perill tot el sistema de transport públic. Crec que calen responsabilitats per la resposta i PRESSÓ CAUTELAR pel conductor.

Ramon Cotarelo.
…Dues noies són segrestades a un bus municipal i la companya diu que no en sap res. La misogínia i el maltractament comencen ja a les institucions i empreses.

Politics que amb els seus missatges han afavorit que la Red s’ompli de twiters amb acusacions sentencies i amenaces contra un treballador i a la vegada han contribuït a generar un estat d’opinió contra tot el col·lectiu de professionals que cada dia sortim al carrer a donar servei a una ciutat que ens estimen.
L’assemblea d’afiliats i afiliades de CGT a autobusos de TMB exigim a tots aquets politics que demanin disculpes públicament per els seus missatges inquisidors a la vegada que demanem l’immediata destitució de la Presidenta de TMB.

Saturnino Mercader. Secretari Gral CGT autobusos TMB.