24/03/2022

Pla d’Igualtat 22 3 22 – Pla d’Acció

Por Admin 3

Ens reunim el 22 de març amb l’objectiu de treballar les propostes del Pla d’Acció de la part social, sense haver tancat encara el Diagnòstic.

Des de la CGT hem considerat que calia fer abans una feina d’anàlisi de les esmenes al Diagnòstic, les hem aportat a la comissió i argumentat durant la reunió. Continua faltant desagregar dades entre personal de Cotxeres i Edifici ZFII, l’apartat retributiu se l’han saltat, ni una sola esmena de les demandades, seguim sense el Registre Retributiu del 2020, que són les dades de referència d’aquests apartat, i sense l’auditoria ni del 20 ni del 21. Tampoc han afegit cap dada d’anàlisi de Salut Laboral amb perspectiva de gènere que hem estat requerint i treballant des del principi.

Després sí, hem començat a negociar les propostes pel Pla d’Acció, algunes altres seccions sindicals s’han animat a aportar les seves, les dues que han exposat avui s’han vist recolzades per la resta d’integrants de la comissió, en què hem anat analitzant i argumentant els objectius sí, però també amb una lenta i feixuga feina per centrar la concreció de l’acció a realitzar, els indicadors de seguiment i la cronologia.

Des de la CGT animem a la resta de seccions sindicals que vagin més enllà de la llista de propostes i avancem la resta de la negociació en aquest camí constructiu d’avui.

Però no ens enganyem, queda per veure el que finalment reflectirà el Pla d’Igualtat de TB, en la seva mà està fer un simple document «lleva multes» per fer la fotografia del dia, o el model de referència que els agrada promocionar.

Salut, Sororitat i Igualtat