Solidaritat amb els refugiats a Lesbos

Desde CGT BUS en col·laboració amb Ateneu Llibertari del Palomar, El Lokal, No Border Kitchen i persones llibertàries. Demanem el vostre suport i solidaritat per:

Recollida de roba i altres necessitats per a les persones refugiades a Lesbos. Ens adrecem a totes i tots vosaltres per donar-vos a conèixer una iniciativa de solidaritat amb les persones refugiades que continuen arribant a l’illa de Lesbos (Grècia) fugint de la fam, la guerra i la falta d´un futur digne. L’illa de Lesbos per desgràcia es va fer famosa l’any 2016 per causa del que els mitjans de comunicació van anomenar «la crisi dels refugiats», en un to alarmista.

Set anys més tard, la situació ha empitjorat i és ignorada pels mitjans de comunicació, que imposen el seu relat de les notícies ignorant fams, conflictes bèl·lics o massacres de civils i lluites socials en funció dels seus interessos capitalistes. Actualment, al camp de refugiats hi ha 5000 persones, quan la seva capacitat és de 2500. Aquestes dades ens indiquen que més que camps d´ acolliment són de concentració. Les entitats solidàries que resten a l’illa no poden assolir les necessitats de tota aquesta gent, i és per això que ens hem demanen des de No border Kitchen la nostra solidaritat per portar a terme una campanya de recollida de roba d’hivern, sabates, roba interior nova, compreses, preservatius, raspalls i pasta de dents, en col·laboració amb l’entitat No Border Kitchen.

En els cartells podreu trobar els espais alternatius amb els horaris de recollida, així com les dates de recollida en les cotxeres de Horta, Triangle i Zona Franca que seran els dies 22 i 23 Novembre durant les permanències dels nostres delegats.

Des de CGT li hem comunicat per escrit aquesta iniciativa a l´actual direcció de TMB. També hi ha un número de compte per a col·lectivament poder sufragar, l´enviament per vaixell de la roba recollida i la compra de raspalls de dents i pasta dental, compreses i preservatius.

 

Qualsevol ajuda, per humil que sigui, serà d´ajuda. Per a qualsevol dubte o col·laboració, podeu posar-vos en contacte amb Ramiro conductor actualment de jubilació parcial al Tel. 644258235.

SALUT I SUPORT MUTU!